Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι καλεσμένοι στο «Απόψε Μόνο» όπως δεν τους έχετε δει

Οι καλεσμένοι στο «Απόψε Μόνο» όπως δεν τους έχετε δει

Τους έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικούς ρόλους αλλά αυτή τη φορά θα τους δούμε σε ιδιαίτερα… ανατρεπτικές εμφανίσεις όπως απαιτεί και το concept της εκπομπής του MEGA. Άλλωστε ο τίτλος δεν είναι τυχαία επιλογή υποστηρίζοντας με αυτόν και τη βασική ιδέα της εκπομπής που είναι «Απόψε μόνο» κάνουμε… ό,τι κάνουμε… για να περάσουμε καλά.

Την επόμενη Πέμπτη λοιπόν 22 Οκτωβρίου, στις 11:30 το βράδυ και κάθε Πέμπτη στο MEGA ο Λάμπρος Φισφής με την κωμική του ομάδα σκοπεύουν να κάνουν και τους τηλεθεατές να περνούν καλά μέσα από το γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show που ετοιμάζουν.

Αν και επιθυμία του Φισφή αλλά και της διοίκησης του MEGA ήταν να υπάρχει κοινό στο γύρισμα που θα ακολουθεί… τις ανατροπές, η πανδημία τους… φρέναρε τα σχέδια και έτσι… θα την πληρώνουν μόνο οι καλεσμένοι που θα ακολουθούν τη ροή της εκπομπής… σε ό,τι συμβαίνει.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου κλείδωσαν και τα πρόσωπα που θα είναι καλεσμένα στην πρεμιέρα της εκπομπής και θα τους δούμε σε… περίεργους ρόλους.

Έτσι λοιπόν ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας θα βρεθεί για λίγο στη συχνότητα του MEGA ενώ επίσης και η Μαρία Συνατσάκη θα είναι μέρος των… ανατροπών που θα συμβούν. Και μην πιστεύετε ότι οι… αποστολές που θα τους αναθέτουν θα είναι εύκολες αλλά θα πρέπει να ξεπερνούν «Απόψε μόνο» τα όριά τους σε αρκετές… εκπλήξεις!

Σε κάθε μάλιστα εκπομπή θα υπάρχει καλεσμένος και κάποιο πρόσωπο από το χώρο της μουσικής αφού μπορεί λόγω κορονοϊού να «κόπηκε» το κοινό από τα γυρίσματα αλλά παρέμεινε η μπάντα που έχει το δικό της χώρο στο σκηνικό αλλά και… ρόλο στην εξέλιξη. Έτσι λοιπόν ο πρώτος που θα πιάσει «Απόψε μόνο» το μικρόφωνο θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Βέβαια είναι σίγουρο πως ο δημοφιλής τραγουδοποιός δεν θα είναι στην εκπομπή του MEGA για να πει μόνο τραγούδια αφού ο Λάμπρος Φισφής με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιώπουλο, έχουν ετοιμάσει πολλά.

Από την επόμενη Πέμπτη λοιπόν, στις 11:30 το βράδυ, ο Λάμπρος Φισφής με τους συνεργάτες του θα ξεκινήσει μέσα από τη συχνότητα του MEGA να υποδέχεται τους καλεσμένους του στο ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον αλλά ό,τι γίνεται στο Μπάγκειον… θα βγαίνει σε όλη την Ελλάδα με σκοπό «Απόψε Μόνο» να περνούν αυτοί καλά… αλλά οι τηλεθεατές καλύτερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις