Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι κάμερες παίρνουν θέση

Οι κάμερες παίρνουν  θέση

Όλα είναι έτοιμα και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε στις αρχές της νέας χρονιάς να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια τηλεοπτική του «στέγη».

Στο κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα θεωρούν πως θα συνεχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές, όπως έκανε και στον προηγούμενο τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως λοιπόν είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα για το «Κάτι ψήνεται» και όλα είναι προγραμματισμένα ώστε την επόμενη βδομάδα οι κάμερες να πιάσουν δουλειά. Στα πρώτα γυρίσματα μάλιστα θα είναι στελέχη της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής ανά τον κόσμο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται και το σχετικό τρέιλερ με το οποίο θα καλούνται όσοι… ψήνονται να λάβουν μέρος να δηλώσουν συμμετοχή. Το «Κάτι ψήνεται» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Ιανουαρίου και να… ψήνει τους τηλεθεατές τα απογεύματα να συντονίζονται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να το παρακολουθήσουν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις