Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι κριτές του ελληνικού «Project Runway»

Οι κριτές του ελληνικού «Project Runway»

Είναι από τα πιο πετυχημένα προγράμματα με την πρωτότυπη εκπομπή να διανύει τη 17η σεζόν, ενώ και οι «μεταφορές» του σε άλλες χώρες σημειώνουν την ίδια θετική ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό.

Το ριάλιτι μόδας, το «Project Runway», θα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας, αφού όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο newsit.gr το EPSILON κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματά του με σκοπό να το βγάλει την επόμενη σεζόν.

Την παρουσίασή του θα αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή αλλά ακόμα τα στελέχη του σταθμού αναζητούν με προσοχή τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Πριν λοιπόν κρίνουν τους διαγωνιζόμενους σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους πρέπει να πείσουν τα στελέχη του EPSILON αλλά και της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα πως θα… κόψουν και θα ράψουν ως κριτές. Τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί να γίνουν δοκιμαστικά με πρόσωπα από το χώρο της μόδας που ναι μεν έχουν γνώσεις αλλά πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να βρεθούν μπροστά από τις κάμερες, σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Στην τελική επιλογή θα έχει λόγο και η ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Project Runway», αφού έχουν την ευθύνη σε όποια χώρα προβάλλεται να είναι… έτσι όπως πρέπει να είναι. Κι ο ρόλος των κριτών παίζει μεγάλο ρόλο στο συγκεκριμένο ριάλιτι αφού πρέπει να έχουν γνώση της μόδας και του στιλ… παγκοσμίως.

Το ποιοι τελικά θα βρεθούν σε μία από τις τρεις καρέκλες θα πρέπει να αποφασιστεί μέσα στο μήνα γιατί είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου με σκοπό το «Project Runway» να κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας στην αρχή της επόμενης σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις