Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες!

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες!

Έχουν γράψει «ιστορία» για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει ενώ οι ιστορίες τους έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για τα αίτια που τις οδήγησαν στο έγκλημα.

Γυναίκες που δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκαν ως επικίνδυνες και τρομακτικές έρχονται να παρουσιάσουν τις ιστορίες τους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αφού όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

“Από σήμερα – και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Κυριακή – στις 24:00, τα βράδια αποκτούν ατμόσφαιρα μυστηρίου και έντασης.

«Deadly Women», η σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει ορισμένες από τις πιο τρομακτικές και επικίνδυνες γυναίκες της ιστορίας, ερευνώντας τα ψυχολογικά κίνητρα που οδήγησαν αυτές τις γυναίκες στο έγκλημα.

Όταν ένας άντρας διαπράττει ένα φόνο τον οδηγούν συνήθως ο θυμός, η παρόρμηση ή η καταστροφικότητα. Με μια γυναίκα όμως δολοφόνο οι λόγοι είναι συνήθως πιο πολύπλοκοι και σύνθετοι.

Η παρουσιάστρια της σειράς, Candice DeLong, σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στο μυστικό κόσμο μιας σκοτεινής αδελφότητας που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους.

Πρόκειται για μια αμερικάνικη τηλεοπτική παραγωγή από την Beyond International Group η οποία εκπέμπει στο δίκτυο έρευνας Discovery”.

Από σήμερα λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου εντάσσει στο πρόγραμμά του τις «Θανάσιμες γυναίκες», ενώ αξίζει να αναφέρω ότι οι «Deadly Women» έκαναν το τηλεοπτικό ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2005 και η παραγωγή τους συνεχίζεται έως και σήμερα με αρκετούς να το έχουν χαρακτηρίσει ως «σκληρό ριάλιτι»…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις