Οι Ράδιο Αρβύλα έφεραν κόσμο στην τηλεόραση

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στην τηλεόραση (OPEN) και μαζί τους… επέστρεψαν και πολλοί τηλεθεατές που είχαν… απομακρυνθεί από τις συχνότητες των σταθμών.

Η απόφαση και η συμφωνία της διοίκησης του OPEN με τον Αντώνη Κανάκη για να προβάλλεται καθημερινά η «Ράδιο Αρβύλα» από τη συχνότητά τους δεν ανέβασε μόνο τις πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης αλλά κατάφερε να κάνουν μαζί τους… comeback και αρκετοί τηλεθεατές.

Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ του newsit.gr μία μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που φτάνει μάλιστα έως και 30% περίπου, παρακολουθεί τα προγράμματα των «Λοιπών».

Σε αυτά, τα «Λοιπά», συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων συνδρομητικές πλατφόρμες και περιφερειακά κανάλια τα οποία τα τελευταία μάλιστα χρόνια σημειώνουν συνεχώς αυξητική τάση. Αυτό λοιπόν που παρατηρείται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen είναι ότι κατά την προβολή των «Ράδιο Αρβύλα» μπαίνει στη συχνότητα του OPEN μέρος αυτού του κοινού… αυξάνοντας τον αριθμό των τηλεθεατών που παρακολουθούν εκείνη την ώρα τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς γενικού περιεχομένου.

Αν μη τι άλλο λοιπόν αποδεικνύεται ότι ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού δεν έχει βγάλει από το τηλεκοντρόλ του αυτούς τους σταθμούς αρκεί να του δώσουν… εκπομπές για να επιστρέψουν, κάτι που φαίνεται ότι κατάφεραν οι «Αρβύλα» και μάλιστα σε μία σκληρή, ανταγωνιστική και κυρίως ειδησεογραφική ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες αναφέραμε σε ρεπορτάζ του newsit.gr ότι το OPEN εμφανίζεται σαν να έχει σηκώσει «λευκή σημαία», έχοντας τραβήξει χειρόφρενο σε καινούργιες ... Διαβάστε περισσότερα