Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς «42ο C»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς «42ο C»

Με φόντο τo πανέμορφο φυσικό σκηνικό της Κέρκυρας εκτυλίσσεται η μίνι σειρά της COSMOTE TV που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την καινούργια χρονιά με τίτλο «42ο C».

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ του Newsit.gr πρόκειται για ένα ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ 8 επεισοδίων, παραγωγή της COSMOTE TV, με τους συνδρομητές της να το απολαμβάνουν αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα, ενώ έξι χρόνια μετά η Λένα (Ναταλία Swift) θα επιστρέψει στο μέρος όπου έχει γίνει αλλά τη μέρα της άφιξής της, στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της.

Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Έγκλημα ή αυτοκτονία; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης ενσαρκώνοντας τον αστυνομικό που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Επίσης Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας, που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης που υποδύεται τον πατέρα της Λένας και κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Theo Alexander και η Μπέτυ Αποστόλου, ενώ το καστ της πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλαος Ζεκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία του «42°C» υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

Μετά τους δυο κύκλους του «Έτερος Εγώ» η COSMOTE TV αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμα παραγωγή σειράς, της «42ο C», η οποία θα ενταχθεί αποκλειστικά στο «μπουκέτο» της μέσα στην καινούργια χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στους συνδρομητές της να την παρακολουθήσουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις