Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

OPEN με γκρίνια

OPEN  με γκρίνια

Αν και ακόμα δεν έχει κάνει επίσημο «άνοιγμα» φαίνεται ότι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Βέβαια η απόφαση έχει ληφθεί και σε λιγότερο από έναν μήνα το OPEN θα κάνει επίσημα την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο η ονομασία που επέλεξαν μετά από… αγώνα τα στελέχη του EPSILON δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον ισχυρό άντρα του σταθμού, τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Την Παρασκευή μάλιστα ο επιχειρηματίας έκανε την εμφάνισή του στο κανάλι και ακολούθησε πολύωρη σύσκεψη με τα ηγετικά στελέχη του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ολόκληρο κομμάτι των εγκαταστάσεων ήταν αποκλεισμένο με αποτέλεσμα όποιος θέλει να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό να χρησιμοποιεί άλλη είσοδο από την κεντρική.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται ο ισχυρός άντρας του σταθμού ήταν εκνευρισμένος με τα στελέχη του διαφωνώντας με την επιλογή του ονόματος και του σήματος με τα ίδια σενάρια να υποστηρίζουν πως δεν είχε ενημερωθεί για το OPEN. Στο πλαίσιο αυτού του σεναρίου μάλιστα κυκλοφόρησε κι η φήμη ότι επιστρέφει στο σταθμό ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Εντ Χολ, αλλά αυτό σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν ισχύει έστω κι αν το έμπειρο στέλεχος βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές.

Σίγουρα πάντως το κλίμα στο EPSILON δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να υπάρχει για έναν τηλεοπτικό σταθμό που σε λιγότερο από ένα μήνα θα κάνει open ως OPEN. Σύμφωνα δε με πολλά ακόμα που λέγονται οι επιλογές, εκτός από το όνομα, αλλά και αυτές σε πρόγραμμα και πρόσωπα που έχουν γίνει από τα στελέχη του σταθμού δεν ικανοποιούν τον ισχυρό άντρα του σταθμού που σίγουρα θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης προτού λάβει αποφάσεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις