Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικά εκτός X Factor

Οριστικά εκτός X Factor

Δυσάρεστη εξέλιξη για όλους. Και για τον τηλεοπτικό σταθμό καθώς θα ήταν ένα δυνατό «όπλο» του αλλά και τους τηλεθεατές αφού εκτός του ότι είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο έχει αποδείξει ότι αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση.

Ωστόσο αν και έγιναν προσπάθειες και από τις δύο πλευρές διαπιστώθηκε ότι τελικά δεν θα μπορεί να είναι στο X Factor που θα προβληθεί από το OPEN.

Ο λόγος για την Τάμτα που όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στελέχη του σταθμού να είναι στην κριτική επιτροπή του talent show.

Το εμπόδιο που θα έπρεπε οι δύο πλευρές να ξεπεράσουν ήταν οι υποχρεώσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας λόγω της συμμετοχής της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο. Εμπόδιο που τελικά ανάγκασε να μην προχωρήσει η συνεργασία με το OPEN αφού μέσα στον Μάρτιο θα υπάρχουν εντατικά γυρίσματα για το X Factor ενώ το ίδιο διάστημα η Τάμτα θα έχει υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας λόγω της συμμετοχής της στη Eurovision. Εξετάζοντας το πρόγραμμα διαπιστώθηκε ότι θα απουσίαζε από αρκετά γυρίσματα και έτσι οι δύο πλευρές κατέληξαν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία. Βέβαια η σχέση τους παραμένει άριστη οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μελλοντική συνεργασία… ίσως και σε κάτι άλλο… εκτός κι αν προλάβουν από άλλο τηλεοπτικό σταθμό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις