Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικά οι τίτλοι τέλους

Οριστικά οι τίτλοι τέλους

Πλησιάζουμε στο τέλος της φετινής σεζόν και σιγά σιγά οι παρουσιαστές θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές με κάποιους να δίνουν «ραντεβού τον Σεπτέμβριο» και άλλους να… ελπίζουν πως θα βρουν… φιλόξενο τηλεοπτικό αέρα.

Κάποιες εκπομπές θα συνεχίσουν και του χρόνου ενώ κάποιες άλλες θα περάσουν… στη λήθη της ιστορίας.

Μία από αυτές λοιπόν της δεύτερης κατηγορίας είναι η εκπομπή…. μαγειρικής «Food N’ Friends» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Ηλία Φουντούλη που με… χιούμορ -όπως υποστήριζαν!- προσπάθησαν να… ψήσουν τους τηλεθεατές να καθίσουν στην παρέα τους.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή είχε ξεκινήσει από τον ΣΚΑΪ αλλά η διοίκηση του σταθμού δεν της έδωσε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν και έτσι βρέθηκαν στον ΑΝΤ1. Τελικά όμως, αφού σίγουρα δεν ευθυνόταν η συχνότητα που οι τηλεθεατές δεν έγιναν… friends με την εκπομπή, αποφασίστηκε η «Food N’ Friends» να ολοκληρώσει την τηλεοπτική της παρουσία και στον ΑΝΤ1. Άλλωστε το… μπερδευτικό της «συνταγής» με «παίρνουμε έναν καλεσμένο, τον βάζουμε στην κουζίνα, τον… πασπαλίζουμε με ερωτήσεις, ενώ συγχρόνως κάνουμε και το φαγητό και… σβήνουμε τους τηλεθεατές με χιουμοράκι» είναι προφανές ότι δεν πέτυχε…!

Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είτε μαζί… είτε χώρια θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη εκπομπή για να συνεχίσουν να είναι στον τηλεοπτικό αέρα που αν όμως δεν είναι ούτε αυτή… καλομαγειρεμένη, τότε θα συνεχίσουν να έχουν food… αλλά όχι friends από το τηλεοπτικό κοινό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις