Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΟΣΚΑΡ 2018: έτοιμο το κόκκινο χαλί για να τα δείτε όλα

ΟΣΚΑΡ 2018: έτοιμο το κόκκινο χαλί για να τα δείτε όλα

Η ώρα της απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πλησιάζει και οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στο Dolby Theatre για να παρακολουθήσουν ζωντανά όσα συμβούν στην 90η Τελετή.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου λοιπόν η COSMOTE TV στρώνει ξανά το κόκκινο χαλί μεταδίδοντας αποκλειστικά τις αφίξεις αλλά και την Τελετή με τους απεσταλμένους της στο Λος Άντζελες, τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 23:30 με τις αφίξεις των σταρ στο Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre-show στη 01:30, ενώ στις 03:00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων OSCAR με παρουσιαστή για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Τζίμι Κίμελ.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής θα προβληθεί στο COSMOTE CINEMA 1HD σε πρωτότυπη μετάδοση στην αγγλική γλώσσα, αλλά ταυτόχρονα και στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη  Χριστίνα Μπίθα. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στο COSMOTE CINEMA 2HD, από τις 21.00 με το pre-show, και στις 22.00 με την τελετή.

Δεκαοχτώ ταινίες που βρίσκονται ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, διεκδικούν συνολικά 46 βραβεία και θα προβληθούν το προσεχές διάστημα αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα βρεθούν στο «κόκκινο χαλί» αλλά και μέσα στην αίθουσα παρακολουθώντας την απονομή των κινηματογραφικών βραβείων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις