Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Όσο έχω εσένα»- Αυτή είναι η καινούργια ελληνική σειρά

«Όσο έχω εσένα»- Αυτή είναι η καινούργια ελληνική σειρά

Όχι μόνο αποφάσισαν να εντάξουν στο καθημερινό πρόγραμμά τους μία καινούργια ελληνική σειρά αλλά της δίνουν και το… φιλέτο του prime time, πιστεύοντας ότι θα είναι ένα από τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Pobres Rico» που το πρωτότυπο σενάριο έχει γίνει στην Αργεντινή αλλά έχει μεταφερθεί με επιτυχία σε πολλές άλλες χώρες. Στην Ελλάδα θα το διασκευάσει η έμπειρη Ρένα Ρίγγα και η ιστορία έχει να κάνει με την πλούσια οικογένεια μίας μεγάλης επιχείρησης που όμως όταν θα πεθάνει ο βασικός ιδιοκτήτης ανάμεσα στους κληρονόμους θα βρεθεί κι ένα παιδί μίας φτωχής οικογένειας φέρνοντας τα πάνω κάτω και προκαλώντας πολλές αστείες καταστάσεις.

Ο προσωρινός τίτλος της ήταν «Πλούσιοι και φτωχοί» αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα προβληθεί ως «Όσο έχω εσένα». Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα και μετά από μία μικρή διακοπή οι κάμερες έπιασαν ξανά δουλειά με τους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους ήρωες της κωμικής σειράς ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέφανου Μπλάτσου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Ελένη Κρίτα, Μαρία Κωνσταντάκη, Χρήστος Σπανός, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ειρήνη Βαλατσού και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν προγραμματίσει η κωμική σειρά «Όσο έχω εσένα» να προβάλλεται καθημερινά, στις 9 το βράδυ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για αρχές Οκτωβρίου αλλά δεν αποκλείεται να… σκάσει στον αέρα νωρίτερα αφού στο κανάλι του Φαλήρου ποντάρουν πολύ στο καινούργιο τους απόκτημα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις