Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#6)

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#6)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι «το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Το περί ου ο λόγος πρόσωπο όμως, θέλει και όλη τη δόξα, αλλά και τα περισσότερα χρήματα. Ενώ λοιπόν το πρόσωπο αυτό φέρεται να γράφει πολύ καλά και να έχει κερδίσει αρκετή δόξα και χρήματα, την πολλή δουλειά την κάνει… άλλο πρόσωπο που ξημεροβραδιάζεται γράφοντας.

Το… κωμικό ή δραματικό αν θέλετε, είναι ότι αυτό που γίνεται το γνωρίζουν και αυτοί που χρησιμοποιούν τα κείμενα. Δέχονται όμως, να… μοστράρουν το άλλο όνομα που τελικά εισπράττει όλη την αμοιβή δίνοντας… ψίχουλα στον κυρίως γραφιά, αλλά και όλη τη δόξα της επιτυχίας. Ο… σιωπηλός γραφιάς όμως, κρατά στο αρχείο και στο mail του όλες τις δουλειές κι έτσι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποδειχθεί ότι αυτός είναι που γράφει καλά, ενώ το άλλο πρόσωπο είναι πλέον μόνο… για μόστρα!

(Σημείωση: «Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν!» αναφέρονται σε αληθινά γεγονότα και έχουν επιβεβαιωθεί από αρκετές αξιόπιστες μαρτυρίες. Δεν αποκαλύπτω όμως, τα ονόματα των πρωταγωνιστών για να μην έχω και εγώ, αλλά και οι μάρτυρες… τρεχάματα! Ωστόσο, είναι χρήσιμο να δημοσιοποιούνται… προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε