Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ουάου! Σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ουάου! Σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης

Πολλά ακούσαμε… πολλοί μίλησαν, αλλά τελικά στο κανάλι του Φαλήρου έκαναν την ανατροπή. Και για να λέμε την αλήθεια πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη έκπληξη προϊδεάζοντας ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης στη μάχη της τηλεθέασης.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Ψινάκης πήγε στην Τουρκία για να συναντηθεί με τον Acun Ilicali ώστε να συνεργαστούν στο talent show.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν να είναι στην κριτική επιτροπή αλλά δίπλα του ήθελε πρόσωπα όπως ο Τζίμης Πανούσης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου που όμως δεν μπορούσαν να είναι λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Επίσης, μιλώντας με τον τούρκο παραγωγό διαπίστωσε και ο ίδιος ότι λόγω των υποχρεώσεών του στο Δήμο Μαραθώνα -που προέχει για αυτόν- θα δημιουργούνταν προβλήματα στα γυρίσματα και έτσι… χάλασε η συνεργασία.

Ωστόσο μπορεί το… έμβλημα του talent show, ο Ηλίας Ψινάκης να μην είναι στο «Ελλάδα», αλλά ομολογουμένως έκλεισαν μία πολύ καλή και δυνατή επιτροπή.

Εκτός λοιπόν από τον Σάκη Τανιμανίδη που είχα αναφέρει πρώτα από το Newsit ότι ήταν απόφαση του Acun Ilicali να τον έχει και στην κριτική επιτροπή πριν ξεκινήσει την παρουσίαση του «Survivor» τα στελέχη του ΣΚΑΪ με τον τούρκο παραγωγό «έκλεισαν» να είναι δίπλα του η Μαρία Μπακοδήμου.

Να σημειώσω ότι η παρουσιάστρια ήταν και από τα πρόσωπα που είχε προτείνει κι ο Ηλίας Ψινάκης και τελικά μπορεί αυτός να μην είναι αλλά θα είναι η Μπακοδήμου που έκλεισε να είναι στην άλλη καρέκλα της επιτροπής.

Ωστόσο μία ακόμα πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι ότι στην τρίτη καρέκλα θα βρεθεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και ιδιαίτερα ταλαντούχο, αφού έχει αποδείξει ότι γράφει εξαιρετικά σενάρια, αλλά «γράφει» και ως παρουσιαστής έχοντας δικαιολογημένα κερδίσει θετικές κριτικές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα είναι και ο Γιώργος Καπουτζίδης, μία πάρα πολύ καλή επιλογή αφού… τι να πω… έχει αποδείξει ότι έχει ΤΗΝ ατάκα έτοιμη και είναι σίγουρο ότι από τη θέση του στην κριτική επιτροπή θα ακούσουμε πολλές και καλές…!

Έτσι με τα «παντρέματα» που έκανε ο Acun Ilicali -αφού ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αναλάβει και τις παρουσιάσεις στις άλλες παραγωγές της Acun Medya,στο «Voice» και στο «Survivor» αντίστοιχα- το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναμένεται να δείξει… ταλέντο και στη «μάχη» της τηλεθέασης…!

Με την κριτική επιτροπή λοιπόν έτοιμη και με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και να προβάλλεται δύο ημέρες τη βδομάδα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις