Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το κρίσιμο ραντεβού στην Τουρκία!

Τουρκία

Είναι από τα πουλέν του σταθμού για την καινούργια σεζόν αλλά ακόμα έχει ανοιχτά θεματάκια!

Κι ενώ ο χρόνος πιέζει, στο Φάληρο προσπαθούν να βρουν… συμβιβαστικές λύσεις για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάτι όμως που φαίνεται ότι δεν δέχεται ο  Acun Ilicali και λίγες ημέρες πριν το γάμο του ανέλαβε να δώσει τη λύση, με τον έναν… ή με άλλον τρόπο!

Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που όπως μαθαίνω έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει γυρίσματα αλλά δεν έχουν ακόμα «κλείσει» τους κριτές. Το talent show όμως είναι από τα προγράμματα που φέρνει στην Ελλάδα ο τούρκος παραγωγός που έχει αποδείξει ότι δεν έχει μάθει σε αποτυχίες και που αυτός αποφασίζει τους συντελεστές, όρος που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει στα συμβόλαια που κάνει με το κανάλι του Φαλήρου. Ενώ λοιπόν κλείστηκε για παρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός και τα στελέχη του ΣΚΑΪ θέλουν να είναι στην κριτική επιτροπή ο Ηλίας Ψινάκης, πρόσωπο… έμβλημα για την εκπομπή, υπάρχουν εμπλοκές και διαφωνίες για το ποιοι θα είναι δίπλα του.

Όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit ο Acun έχει αποφασίσει πως στη μία από τις τρεις καρέκλες θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θέλει στην άλλη καρέκλα να καθίσει η Ευαγγελία Αραβανή. Φαίνεται όμως ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν είναι σύμφωνος και είχε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, άλλα πρόσωπα στο μυαλό του για να είναι μαζί του στην κριτική επιτροπή. Έτσι λοιπόν το λόγο αναγκάζεται να πάρει ο τούρκος παραγωγός που θα βρεθεί με τον Ηλία Ψινάκη και εκεί… με συνοπτικές διαδικασίες θα βρεθεί λύση ή και οι δύο πλευρές… θα πάνε για άλλα! Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η λύση, η απόφαση θα ληφθεί αυτό το διήμερο και η εκτίμησή μου είναι πως ό,τι δεν κατάφεραν στο Φάληρο θα «κλείσει» στην Κωνσταντινούπολη…!

 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις