Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παίρνουν θέση για την καινούργια εκπομπή

Παίρνουν θέση για την καινούργια εκπομπή

Ενώ κάποιοι θα ευχηθούν «καλό καλοκαίρι»… ευελπιστώντας να πουν και «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» κάποιοι άλλοι θα περάσουν τους επόμενους μήνες σε πλατό… ευελπιστώντας ότι θα τους κάνουν παρέα οι τηλεθεατές.

Ανάμεσά τους και οι παρουσιαστές της καινούργιας ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 αφού ο σταθμός του Αμαρουσίου δεν σκοπεύει να κατεβάσει… ρολά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά να κρατήσει «ζωντανή» όλη την πρωινή ζώνη προγράμματος.

Είναι οριστικό ότι το «τιμόνι» της ψυχαγωγικής εκπομπής θα αναλάβουν τελικά η Νικολέτα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ από χθες ξεκίνησαν τις πρόβες για να διαπιστώσουν πόσο καλοί… συνοδηγοί είναι.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα έχουν κανονιστεί και αρκετά δοκιμαστικά για να βρεθούν οι συνεργάτες τους μπροστά από τις κάμερες.

Η εκπομπή με παρουσιαστές τη Νικολέτα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη θα ξεκινήσει την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου αφού η Φαίη Σκορδά θα ευχηθεί στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι» δίνοντάς τους ραντεβού τον Σεπτέμβριο που θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις