Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παίρνουν θέση στο πρωινό του ΑΝΤ1

Παίρνουν θέση στο πρωινό του ΑΝΤ1

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» θα πει την Παρασκευή ο Γιώργος Παπαδάκης που λόγω των πολιτικών εξελίξεων παρέτεινε την παραμονή του στον αέρα.

Ακριβώς όμως επειδή η ειδησεογραφία, ιδιαίτερα στην πολιτική σκηνή, θα είναι έντονη ο ΑΝΤ1 μετά το τέλος της «Καλημέρα Ελλάδα» θα βγάλει στον αέρα μία καινούργια πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τους παρουσιαστές του να περνούν το «Καλοκαίρι μαζί στις 7», όπως είναι κι ο τίτλος της και έτσι

«Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου θα μας ενημερώνουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έγκαιρα και έγκυρα για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με καλεσμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου θα μεταδίδουν, θα καταγράφουν και θα αναλύουν όλα τα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας».

  

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα μεταδίδεται από τις 7 έως τις 11 καθημερινά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις