Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παραμένει στις επάλξεις

Παραμένει στις επάλξεις

Πολλά έχουν γραφτεί και περισσότερα έχουν ακουστεί για «πολιτική καριέρα». Τελικά όμως όλα αυτά διαψεύδονται αφού και την καινούργια σεζόν θα είναι πάλι στις επάλξεις της ενημέρωσης, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος πάντως σε συνεντεύξεις του έχει αποκαλύψει ότι του έχουν γίνει προτάσεις από όλα σχεδόν τα κόμματα να ασχοληθεί ενεργά στην πολιτική σκηνή.

Ωστόσο για έβδομη συνεχόμενη σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς θα λέει «Καλημέρα» τα σαββατοκύριακα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου σχολιάζοντας και αποκαλύπτοντας όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο.

Αύριο λοιπόν η «Καλημέρα» επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και κάθε σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς με τους συνεργάτες του θα ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο περιμένοντας ότι και αυτή τη σεζόν οι περισσότεροι τηλεθεατές θα επιλέξουν την εκπομπή του. Αξίζει να αναφέρω ότι η ενημερωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν έχοντας βρεθεί πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης και σημειώνοντας 31,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά πολύ υψηλότερα από την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του EPSILON που βρέθηκε στη δεύτερη θέση και σημείωσε 16,2% και 11,6% αντίστοιχα.

Από αύριο λοιπόν, Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο από τις 6 έως τις 10 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς ξεκινά να λέει ξανά «Καλημέρα» από τον ΣΚΑΪ δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις