Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παρουσίαση ΑΝΤ1: Tο πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν

Παρουσίαση ΑΝΤ1: Tο πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν

Με νέο τρόπο, μέσω της τεχνολογίας, λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό έγινε η… πατροπαράδοτη συνάντηση των δημοσιογράφων που καλύπτουμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη.

Το στέλεχος του ΑΝΤ1 «ξεδίπλωσε» τα χαρτιά του, μάλλον… το πρόγραμμα, για την επόμενη σεζόν, χωρίς όμως να σταθεί σε λεπτομέρειες για ό,τι καινούργιο βγει στον αέρα μετά τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αφού όλα… θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία.

Ωστόσο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν είναι γεμάτο και όπως φαίνεται, ενδιαφέρον.

Ορίστε λοιπόν τι είπε ο Τζώρτζης Ποφάντης για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν με τα περισσότερα από αυτά να… επιβεβαιώνουν όσα σας έχουμε πρώτα αναφέρει στο Newsit.gr.


Ο Τζώρτζης Ποφάντης

-Κατ’ αρχάς στην ενημέρωση συνεχίζουν οι εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα», «Ενώπιος Ενωπίω», «Special Report», «Πρωινοί τύποι», Υγεία πάνω από όλα» και «Vice».

-Με αλλαγές στην ομάδα της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα βγει την επόμενη σεζόν το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, ανανεώνοντας αρκετά το περιεχόμενό του. 

-Εννοείται πως «πράσινο φως» έχουν πάρει τα καθημερινά τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing» που θα είναι στον αέρα για τέταρτη χρονιά, ενώ θα επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο το «Ταξί» αφού ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματά του και βάζοντας στο «τιμόνι» του ως παρουσιαστή τον standup comedian Αλέξανδρο Τσουβέλα.

-Συνεχίζει κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2Night Show», ενώ οι Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης θα αποκτήσουν τη δική τους σατιρική εκπομπή στη late night ζώνη προγράμματος.

-Το νέο απόκτημα του ΑΝΤ1 έχει τίτλο «Μια στιγμή, μια ζωή» και πρωταγωνιστές σε αυτό το real life πρόγραμμα μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους, με αφορμή μία φωτογραφία και την αναπαράστασή της από την ομάδα της εκπομπής. Όπως έχουμε αναφέρει πρώτοι στο Newsit.gr το πρωτότυπο πρόγραμμα με τίτλο «Capturing the moment» σημειώνει επιτυχία σε πολλές χώρες, ενώ ακόμα στον ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει αν θα έχουν παρουσιαστή on camera ή όχι, με πιθανότερο… σενάριο το δεύτερο, αφού ο κάθε «πρωταγωνιστής» θα λέει την ιστορία που κρύβει η φωτογραφία του.

-Ιδιαίτερη αναφορά στη μυθοπλασία, που ιδιαίτερα με τις «Άγριες Μέλισσες» ο σταθμός ανέβασε τον πήχη ψηλότερα. Η σπουδαία σειρά σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου και με εξαιρετικές ερμηνείες θα επιστρέψει κάπου προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και πολλά θα συμβούν στο Διαφάνι, ενώ οι αδερφές Σταμίρη θα… χωρίσουν τους δρόμους τους. Νέα πρόσωπα θα μπουν και νέες ιστορίες θα ξεδιπλωθούν από τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, αλλά όπως φαίνεται η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία των «Μελισσών» αφού ο ΑΝΤ1 με τους δύο δημιουργούς σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σειρά με την υπογραφή τους για να βγει στον αέρα τη σεζόν 2021-22!

-Περιττό είναι να πούμε ότι το «Καφέ της Χαράς» των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά που διακόπηκε λόγω κορονοϊού θα ανοίξει ξανά στις αρχές της σεζόν για να κεράσει… χαρά τους τηλεθεατές.

-Μία καινούργια καθημερινή σειρά με τίτλο «Ο ήλιος», σε διασκευή της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη θα πάρει θέση στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καραμίχος, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριος Αθανασίου, Νίκος Αρβανίτης, Ακίνδυνος Γκίκας.

-Εβδομαδιαία θα είναι η «Φαμίλια» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο των Νίκου Παπαδόπουλου, Ζήση Ρούμπου, Τόλη Παπαδημητρίου με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Ιωάννα Ασημακοπούλου, οι οποίοι θα προσπαθούν να λύνουν τα οικογενειακά προβλήματά τους με τη βοήθεια ψυχολόγου, αλλά και η σειρά «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκη που σύμφωνα με το σενάριο του Μάκη Πιτταρά θα «πολεμούν» μεταξύ τους προσπαθώντας ως διοικητές αντίπαλων στρατοπέδων να κερδίσουν την εύνοια των ανωτέρων τους.

-Μέσα στη σεζόν ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τις δύο επιτυχημένες εισπρακτικά ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες, την «Ευτυχία» και την «Χαλβάη 5-0». Και μιας και αναφερθήκαμε στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι η συνεργασία μαζί του για μία χιουμοριστική εκπομπή… αλλά χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί το πότε θα γίνει αυτή.

-Όσον αφορά τους φιλάθλους ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το «Euro 20» του οποίου έχει τα δικαιώματα και αναβλήθηκε, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το «Football Stories» αφού ο Γιώργος Λέντζας θα είναι στην ΕΡΤ.

-Επίσης θέλουν να βγάλουν και πρωτότυπη εκπομπή, στιλ «Best Friend’s Fear» αλλά… next year, ή μάλλον next season!

-Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει νέο έντονο κύμα της πανδημίας τότε στο δεύτερο μισό της σεζόν θα βγει κανονικά το «Your Face SoundsFamiliar» αλλά και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που… επέστρεψε στην κατοχή του σταθμού που το έφερε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

-Ευχάριστα νέα όμως υπάρχουν για το δεύτερο μισό της σεζόν και για τον τομέα της μυθοπλασίας καθώς στο κανάλι του Αμαρουσίου μελετούν δύο σενάρια, το ένα από αυτό μάλιστα προέρχεται από σύγχρονο λογοτεχνικό έργο, για να βγουν στον αέρα… αν δεν υπάρξουν ανατροπές λόγω κορονοϊού.

Αυτά λοιπόν είναι… επιγραμματικά ορισμένα από αυτά που θα δούμε στον ΑΝΤ1 την καινούργια σεζόν, αναφέροντας μάλιστα ότι το κόστος της καινούργιας σεζόν είναι μειωμένο κατά 20% σε σχέση με της περυσινής που… δεν ξέραμε τι μας περιμένει…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις