Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πες τη λέξη: Πρεμιέρα για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Καραμίχο

Πες τη λέξη: Πρεμιέρα για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Καραμίχο

Τη θέση του στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 βρίσκει από αυτό το Σαββατοκύριακο το νέο παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο.

Σε κάθε επεισόδιο του παιχνιδιού «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους ομάδα, έχοντας ο καθένας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο.

Στην πρεμιέρα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 19:00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο τους δύο παίκτες που θα δημιουργήσουν τις ομάδες τους, επιλέγοντας ανάμεσα στον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου, την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Κλέλια Πανταζή, τον ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση και τη fashion influencer Έλενα Γαλύφα.

Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν σε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο, διεκδικώντας τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που στο πρώτο επεισόδιο διαθέτει 1.500 ευρώ.

Από αυτό το Σάββατο λοιπόν, 22 Οκτωβρίου, στις 19:00 και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα ο Γιώργος Καραμίχος θα περιμένει τους τηλεθεατές στην ΕΡΤ1 για να παίξουν «Πες τη λέξη» μαζί με τις ομάδες που θα είναι στο στούντιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις