Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το πήραν το κορμί πατριώτη

Το πήραν το κορμί πατριώτη

Ξαφνικά έγινε «μήλον της έριδος» και μάλιστα για το ίδιο… καλάθι, αυτό της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Κι ενώ οι μεν έλεγαν ότι είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει μέσα από τη συχνότητά τους τελικά… την πήραν οι απέναντι.

Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου που τόσο τα στελέχη του ΑΝΤ1 όσο και του EPSILON ήθελαν να χρησιμοποιήσουν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους. Τα στελέχη στο σταθμό του Αμαρουσίου είχαν αποφασίσει πως η παρουσιάστρια θα ήταν μαζί με τη Νικολέτα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη διαψεύδοντας τη φήμη πως η Γαστεράτου «έκλεισε» στο EPSILON. Τελικά όμως… τους το πήραν το κορμί, πατριώτη αφού πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια υπέγραψε με το EPSILON.

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι το… κορμί θα προσπαθήσει τους καλοκαιρινούς μήνες να πείσει τους τηλεθεατές να συντονίζονται τα πρωινά στη συχνότητα του EPSILON και μαζί της θα είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενώ αναζητείται ένα ακόμα πρόσωπο για την παρέα τους.

Ο προγραμματισμός του σταθμού είναι η καινούργια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ενώ το «πακέτο» συμφωνίας με τη Μαντώ Γαστεράτου περιλαμβάνει συνεργασία και για την επόμενη σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις