Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πλούσιοι και φτωχοί: Οι πρωταγωνιστές στην καινούργια κωμική σειρά

Πλούσιοι και φτωχοί: Οι πρωταγωνιστές στην καινούργια κωμική σειρά

Ευχάριστα τα νέα από το κανάλι του Φαλήρου που όπως φαίνεται η προσπάθειά τους αυτή τη σεζόν στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας γίνεται με προσεχτικά βήματα και σωστές επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΚΑΪ έχει βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης κυρίως λόγω των ριάλιτι ενώ κάποιες προσπάθειες που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια με ελληνικές σειρές δεν είχαν… δικαιολογημένα κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεατών.

Όπως όμως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr τα στελέχη του σταθμού ποντάρουν την επόμενη σεζόν και στη μυθοπλασία και όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τις επιλογές τους δεν γίνεται κάτι… για να γίνει αφού οι συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες έχουν αποδείξει την αξία τους και τις ικανότητές τους.

Η καθημερινή κωμική σειρά λοιπόν που θα βγάλει ο ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν έρχεται από την Αργεντινή και ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «Pobres Rico» (μτφ: «Νέοι πλούσιοι, νέοι φτωχοί») και έχει διασκευαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ την απόδοση στα ελληνικά θα κάνει η έμπειρη Ρένα Ρίγγα με τον επίσης έμπειρο Στέφανο Μπλάτσο να σκηνοθετεί.

Η ιστορία έχει να κάνει με την πλούσια οικογένεια μίας μεγάλης επιχείρησης που όμως όταν θα πεθάνει ο βασικός ιδιοκτήτης ανάμεσα στους κληρονόμους θα βρεθεί κι ένα παιδί μίας φτωχής οικογένειας φέρνοντας τα πάνω κάτω και προκαλώντας πολλές αστείες καταστάσεις.

Πρόκειται για μία σύγχρονη κωμική σειρά με πολλές ανατροπές και για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ήδη κλείσει οι: Κώστας Κοκλας, Υρώ Μανέ, Δημητρης Κουρουμπαλης, Ελένη Κριτα, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Μιχάλης Μαρκάτης.

Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Αύγουστο αλλά όπως φαίνεται θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο ώστε να ετοιμαστούν τα πρώτα επεισόδια με σκοπό η καινούργια καθημερινή κωμική σειρά να βγει στον αέρα στην αρχή της καινούργιας σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις