Μελάς Βlog

Ποια εκπομπή επιστρέφει και ποια ρίχνει τίτλους τέλους

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που σιγά σιγά μπαίνει σε ρυθμούς….κανονικότητας του προγράμματός του. 

Σύντομα λοιπόν το καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα αναδιαμορφωθεί αρκετά αφού μία εκπομπή θα ρίξει τίτλους τέλους και τη θέση της θα πάρουν δύο διαφορετικής τυπολογίας προγράμματα. 

Η εκπομπή που θα σταματήσει είναι η “Εξελίξεις Live” που παρουσιάζουν εναλλάξ οι Νίκος Στραβελάκης και Εύα Αντωνοπούλου και αφορά τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού. Μπαίνοντας λοιπόν σε… ρυθμούς κανονικότητας η ενημερωτική εκπομπή θα μεταδοθεί έως και την επόμενη βδομάδα, ενώ από τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιστρέφει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι “Guess My Age” με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Να αναφέρω ότι καθημερινά στις 18:50 θα προβάλλονται καινούργια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού που έχουν γυριστεί προ κορονοϊού και όχι επαναλήψεις. 

Εκτός όμως από το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει και η τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός” με καινούργια επεισόδια και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:50. 

Κοντολογίς, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου το καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα ξεκινά στις 15:00 με το “Καλό Μεσημεράκι -Karantina Edition” του Νίκου Μουτσινά, στη συνέχεια, στις 16:50 η τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός”, έως τις 17:40 που θα μεταδίδεται το δελτίο στη νοηματική. Αμέσως μετά, στις 17:50, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού θα προβάλλεται σε επανάληψη η εκπομπή “Happy Traveller” με τον Ευτύχη Μπλέτσα, ενώ κάθε μέρα στις 18:50 ο Γιώργος Λιάγκας θα μας καλεί να “Guess My Age”, παίζοντας μέχρι τις 19:50 που θα ξεκινά να μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της μέρας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Το μυστήριο… λύθηκε. Αλλά όπως φαίνεται η οριστική λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος για την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, τη «Χαλβάη 5-0», ... Διαβάστε περισσότερα
Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Να αναβιώσει το «Θέατρο στο Ραδιόφωνο» αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ και έτσι πραγματοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων παραγωγής νέων θεατρικών παραστάσεων. ... Διαβάστε περισσότερα