Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποια εκπομπή επιστρέφει και ποια ρίχνει τίτλους τέλους

Ποια εκπομπή επιστρέφει και ποια ρίχνει τίτλους τέλους

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που σιγά σιγά μπαίνει σε ρυθμούς….κανονικότητας του προγράμματός του. 

Σύντομα λοιπόν το καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα αναδιαμορφωθεί αρκετά αφού μία εκπομπή θα ρίξει τίτλους τέλους και τη θέση της θα πάρουν δύο διαφορετικής τυπολογίας προγράμματα. 

Η εκπομπή που θα σταματήσει είναι η “Εξελίξεις Live” που παρουσιάζουν εναλλάξ οι Νίκος Στραβελάκης και Εύα Αντωνοπούλου και αφορά τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού. Μπαίνοντας λοιπόν σε… ρυθμούς κανονικότητας η ενημερωτική εκπομπή θα μεταδοθεί έως και την επόμενη βδομάδα, ενώ από τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιστρέφει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι “Guess My Age” με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Να αναφέρω ότι καθημερινά στις 18:50 θα προβάλλονται καινούργια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού που έχουν γυριστεί προ κορονοϊού και όχι επαναλήψεις. 

Εκτός όμως από το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει και η τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός” με καινούργια επεισόδια και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:50. 

Κοντολογίς, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου το καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα ξεκινά στις 15:00 με το “Καλό Μεσημεράκι -Karantina Edition” του Νίκου Μουτσινά, στη συνέχεια, στις 16:50 η τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός”, έως τις 17:40 που θα μεταδίδεται το δελτίο στη νοηματική. Αμέσως μετά, στις 17:50, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού θα προβάλλεται σε επανάληψη η εκπομπή “Happy Traveller” με τον Ευτύχη Μπλέτσα, ενώ κάθε μέρα στις 18:50 ο Γιώργος Λιάγκας θα μας καλεί να “Guess My Age”, παίζοντας μέχρι τις 19:50 που θα ξεκινά να μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της μέρας.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις