Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα από άλλο κανάλι

Πρεμιέρα από άλλο κανάλι

Αλλού τον έψηναν… αλλά με άλλους τα μαγείρεψε. Κι έτσι, εκτός από το ρόλο που έχει αναλάβει ήδη στον ALPHA σύντομα θα ξεκινήσει πάλι την εκπομπή του μέσα από τη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας.

Επίσημα πλέον και με δελτίο Τύπου ανακοινώνεται η πρεμιέρα της εκπομπής «Kitchen Lab» του Άκη Πετρετζίκη αναφέροντας ότι “«Αν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή»!

Με αυτή τη συμβουλή, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 17:00, o Άκης Πετρετζίκης ανοίγει και πάλι το… εργαστήρι μαγειρικής του. Το «Kitchen Lab», ο προσωπικός του χώρος απ’ όπου αντλεί έμπνευση για τις συναρπαστικές συνταγές του, γεμίζει μυρωδιές και γεύσεις. Καινούργιες συνταγές για ζεστό, σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με φρέσκα και οικονομικά υλικά μάς περιμένουν να τις δοκιμάσουμε.

Κάθε Σάββατο, ο Άκης θα αποκαλύπτει τα μυστικά του, θα φτιάχνει παραδοσιακές νοστιμιές αλλά και ανατρεπτικά πιάτα που θα μας αιφνιδιάσουν! Θα δίνει κίνητρα στους λάτρεις του καλού φαγητού αλλά και σε εκείνους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την κουζίνα.

Το πάθος και η βαθιά γνώση του για τη μαγειρική, η επινοητικότητα, οι πολυάριθμες δοκιμές, κάνουν απλές ακόμα και τις πιο περίπλοκες συνταγές.

Επιπλέον, ο Άκης θα δίνει χρηστικά tips και έξυπνες ιδέες για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και εντυπωσιακά γλυκά”!

Την αρχισυνταξία στην εκπομπή μαγειρικής έχει η Νάσια Κόλλια και έτσι από τον Νοέμβριο ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει πάλι την «Kitchen Lab» του αλλά όχι από τον ΣΚΑΪ αλλά από το καινούργιο τηλεοπτικό σπίτι του, τον ALPHA, που κατάφερε με το BAKE OFF να… γλυκάνει τον «πρώτο έλληνα Master Chef» και να τον εντάξει στο δυναμικό του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις