Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή

Πρεμιέρα για τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή

Ετοιμάζεται και σύντομα θα είναι ξανά στον αέρα με σκοπό να μεταδίδει όλα τα νέα από το χώρο της μουσικής. Ο λόγος για το MEGA STAR που κατέχει το ρεκόρ του είδους της στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές για 22 συνεχόμενες σεζόν.

Τώρα λοιπόν επιστρέφει και θα βρεθεί ξανά στον αέρα του MEGA προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, ενώ στο τιμόνι της, όπως είχαμε γράψει πρώτα στο Newsit.gr θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου μαζί με τον Αντώνη Δημητριάδη.

Κάθε Σάββατο λοιπόν, στις 17:40,   θα παρουσιάζονται τα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια της εβδομάδας με καλεσμένους και αφιερώματα. Αντίστοιχα, κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, στις 17:40, θα παρουσιάζονται όλες οι ξένες επιτυχίες από το νούμερο 10 μέχρι και την κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού, ενώ και τις δύο ημέρες προβολής της θα πραγματοποιούνται unplugged εμφανίσεις – έκπληξη.

Να σημειώσουμε ότι τα charts προκύπτουν από τα στοιχεία για το τι προτιμά το κοινό σε ραδιόφωνα, ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις, αλλά και από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής (Spotify, Apple Music κτλ.). Επιπρόσθετα θα παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα trends του YouTube, Shazam και TikTok στην Ελλάδα.

Η Μαντώ Γαστεράτου, θα υποδέχεται πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής για να μοιραστούν μαζί μας, άγνωστες πληροφορίες για εκείνα, fun facts, θετική διάθεση και φυσικά τα αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ ο Αντώνης Δημητριάδης θα έχει αποκλειστικές ειδήσεις και video αλλά και θα υποβάλλει τους καλεσμένους σε δοκιμασίες και ανατρεπτικά challenges.

Επίσης, το MEGA STAR θα είναι γεμάτο μουσικές ενότητες, όπως: Τι ακούγαμε στην Ελλάδα σαν σήμερα πριν 50 χρόνια; Ποια είναι η viral κυκλοφορία της εβδομάδας;  Ποια είναι εκείνα τα τραγούδια που αναδείχθηκαν μέσα από το TikTok, την κοινωνική πλατφόρμα των νέων;

Η πρεμιέρα του MEGA STAR είναι αυτό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο, στις 17:40, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα έχουν μουσικά νέα, hot καλεσμένους, events, προτάσεις, αφιερώματα σε δημοφιλείς καλλιτέχνες αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σε αποκλειστικές συνεντεύξεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις