Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές με άγχος και προσπάθειες για χιούμορ

Πρεμιέρα για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές με άγχος και προσπάθειες για χιούμορ

Πριν καλά καλά μας αποχαιρετήσει επίσημα το καλοκαίρι οι πρωταγωνιστές, παλαιοί και νέοι της «κλασικής πρωινής ενημερωτικής ζώνης» παίρνουν θέση στα προγράμματα των σταθμών τους θέλοντας να πάρουν κεντρική θέση στο τηλεκοντρόλ του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά από αλλαγές, μετακινήσεις και… αλλαξοκαναλιές σήμερα είχαμε πρεμιέρες στη συγκεκριμένη ζώνη που ιδιαίτερα φέτος αποτυπώνει έντονα το «ο καλός ανταγωνισμός από το χάραμα φαίνεται».

Στον ΣΚΑΪ λοιπόν ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχθηκε τους πρώην «απέναντί» του, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη. Βέβαια την… κορδέλα της ενημέρωσης στο κανάλι του Φαλήρου είχε κόψει νωρίτερα ο Άκης Παυλόπουλος που θα καλημερίζει τους τηλεθεατές στις πέντε το πρωί έχοντας δίπλα του τη Μάρω Καρούση.

 

Με τον ανταγωνισμό να χτυπά κόκκινο, ήταν αναμενόμενο πως στο ΟΡΕΝ δεν θα άφηναν τις πρεμιέρες του ΣΚΑΪ να παίξουν μόνοι τους και έτσι στο κανάλι της Παιανίας έκανε ποδαρικό ο Μάνος Νιφλής με τη Χρύσα Φώσκολου που καλημέρισαν τους τηλεθεατές την ίδια ώρα, στις πέντε το ξημέρωμα για να παραδώσουν δύο ώρες μετά τη σκυτάλη στον Παναγιώτη Στάθη και τον Δημήτρη Καμπουράκη, αφού η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να τους «παντρέψει» εις εκπομπή μία…!

 

Πρώτη μέρα λοιπόν για τα καινούργια τηλεοπτικά ζευγάρια που προσπαθούσαν να βρουν τα «πατήματά» τους, το «πότε μιλάω εγώ, πότε εσύ» και προσπαθώντας να… σπάσουν τον πάγο κάνοντας αστεία μεταξύ τους για να δείξουν στον τηλεθεατή πως «είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα».

Το πόσο ωραία θα περάσουν είναι ακόμα νωρίς για να το δουν οι ίδιοι και όλα θα κριθούν απέναντι στον… κοινό εχθρό, το ραβασάκι τηλεθέασης. Προς το παρόν οι παρουσιαστές φόρεσαν τα καλά τους σε ρούχα και χαμόγελο και οι εκπομπές ξεκίνησαν στα μεγάλα πλατό τους, μέσα στο φως από τους προβολείς και τις τεράστιες οθόνες που πλέον είναι must, έστω και αν σε πολλά θέματα και συνδέσεις πάνε… χαμένα.

Θέματα χρηστικά, της επικαιρότητας θα μπαίνουν καθημερινά στη θεματολογία των εκπομπών και τη διαφορά θα την κάνει το πώς «δένουν» οι ομάδες… για να «δέσουν» ή όχι και με τους τηλεθεατές…!

Άλλωστε τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η είσοδος του Γιώργου Παπαδάκη με τη νέα του συνεργάτιδα, τη Μαρία Αναστασοπούλου, ώστε όλοι πλέον θα είναι παραταγμένοι στη μάχη της ενημέρωσης… αλλά και της πολυπόθητης τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις