Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για το «Checkpoint Alpha»

Πρεμιέρα για το «Checkpoint Alpha»

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για τέταρτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με σκοπό να συνεχίσει τις έρευνες σε μία ζώνη… που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τέτοιου είδους και ύφους εκπομπές.

Ο λόγος για την εκπομπή «Checkpoint Alpha» της Γιάννας Παπαδάκου που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Οκτωβρίου δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του ALPHA η δημοσιογράφος «αποκαλύπτει υποθέσεις και σκάνδαλα, τα οποία απασχόλησαν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, προσεγγίζοντας  με τον δικό της τρόπο τους πρωταγωνιστές τους. Η κάμερα της εκπομπής θα εστιάσει σε πρόσωπα που οι ιστορίες τους προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού και θα επικεντρωθεί σε αυτά που βρίσκονται στο παρασκήνιο.

Με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, η Γιάννα Παπαδάκου και οι έμπειροι συνεργάτες της θα βρίσκονται και πάλι στο Σημείο Ελέγχου της δημοσιογραφικής έρευνας».

Κάθε Σάββατο λοιπόν, στις 00:30, η Γιάννα Παπαδάκου θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή της «Checkpoint Alpha» και οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen θα αποδείξουν αν τελικά οι τηλεθεατές κάνουν… check…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις