Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για το Βινύλιο με τσικνοπάρτι

Πρεμιέρα για το Βινύλιο με τσικνοπάρτι

To «Βινύλιο» επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και η επιλογή της σημερινής ημέρας δεν είναι τυχαία. Τσικνοπέμπτη και ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν να διοργανώσουν ένα τσικνοπάρτι με καλεσμένους τους τηλεθεατές, όπου κι αν βρίσκονται, για να περάσουν όλοι καλά… και να ξορκίσουν τον κορονοϊό.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του λοιπόν στη συχνότητα του ΟΡΕΝ θα «πολεμήσουν» με τον καλύτερο τρόπο τον εγκλεισμό με ένα Βινύλιο γεμάτο μουσική, χορό, ψησίματα, μεταμφιέσεις και φυσικά επικοινωνία με τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βγουν στον αέρα της εκπομπής μαζί με την παρέα ή την οικογένειά τους! Όπως μάλιστα αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού «παράλληλα θα εορταστούν και τα γενέθλια του πρωθυπουργού».

Βέβαια, όπως κάθε μέρα, στις 8, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι στον αέρα του ΟΡΕΝ και αμέσως μετά… καπάκι… θα πάνε στο διπλανό στούντιο, όπου στις 9 θα ξεκινήσει το τσικνοπάρτι στο Βινύλιο. Σκοπός να περάσουν όλοι καλά… παρέα… με τραγούδι και γέλιο… που όλοι έχουμε ανάγκη… και η θεσσαλονικιώτικη παρέα έχει αποδείξει πως ξέρει και μπορεί να το προσφέρει…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις