Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα στο ERTFLIX για την Καρτ Ποστάλ

Πρεμιέρα στο ERTFLIX για την Καρτ Ποστάλ

Είναι από τις σειρές που δικαιολογημένα αναμένουμε με ενδιαφέρον, έχοντας σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Η σειρά Καρτ Ποστάλ που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» θα μεταφερθεί στη συχνότητα της ΕΡΤ1 σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, με βασικό πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 11 το βράδυ. Ωστόσο μεθαύριο, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, θα έχετε την ευκαιρία στο ERTFLIX, από τις 10:00 έως τις 24:00, να παρακολουθήσετε την προβολή του πρώτου επεισοδίου .

Η νέα σειρά της ΕΡΤ αποτελείται από δώδεκα συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες, στις οποίες θα δούμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μυρτώ Αλικάκη, Μαρία Ναυπλιώτου, Λένα Παπαληγούρα, να συναντούν τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στη διαδρομή του.

Μία σειρά που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και για αυτό η δημόσια τηλεόραση δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε νωρίτερα το πρώτο επεισόδιο μέσα από το ERTFLIX, τη δωρεάν ψηφιακή της πλατφόρμα!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις