Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόγραμμα εθελουσίας στην ΕΡΤ

Πρόγραμμα εθελουσίας στην ΕΡΤ

Κόσμος πάει κι έρχεται στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και όλα δείχνουν πως η Όλγα Τρέμη δεν… έκλεισε την πόρτα.

Τουναντίον, μάλλον την άνοιξε και αναμένεται πως και άλλα πρόσωπα που ήταν -όχι «είναι», ήταν!- στην ιδιωτική τηλεόραση θα βρεθούν στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης.

Καλά πληροφορημένες πηγές μάλιστα υποστηρίζουν πως ήδη έχουν κλείσει ορισμένοι αλλά περιμένουν να υπάρξουν τα κατάλληλα… παραθυράκια για να αυξηθεί η αμοιβή τους. Εντάξει… είπαμε: μπορεί να βρεθούν στη συχνότητα της ΕΡΤ αλλά όχι και αντί πινακίου φακής, ιδιαίτερα όταν παλαιότερα η κρατική τηλεόραση μοίραζε απλόχερα τα ευρώπουλα… στην υγειά των πολιτών!

Από την άλλη μεριά, η διοίκηση εκτός από τα «παραθυράκια» εξωτερικών παραγωγών και των γνωστών «συμπαραγωγών», προχωρά και στο σχεδιασμό της «νέας ΕΡΤ», όπως λένε. Σε αυτή φαίνεται ότι θα ανήκουν λιγότεροι μόνιμοι εργαζόμενοι καθώς εξετάζεται το σχέδιο της εθελουσίας εξόδου ενώ εταιρεία έχει αναλάβει το σχεδιασμό οργανογράμματος. Προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα αλλά η εντολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι πως ο σχεδιασμός πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

Και μπορεί για κάποιους να… κινδυνολογούμε αλλά το σχέδιο του κλεισίματος που είχε εφαρμόσει το 2013 η τότε κυβέρνηση φαίνεται πως έχει κάποιους υποστηρικτές και στην τωρινή αλλά και σε κάποιους που βρίσκονται στο ραδιομέγαρο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η κρατική τηλεόραση θέλει… οργάνωση αφού ακόμα και μετά την επαναλειτουργία της δεν έγινε καμία πρόοδος ενώ συνέχισε τους στενούς δεσμούς με το Μαξίμου αλλά όχι με τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις