Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρωίαν σε είδον, αλλά το μεσημέρι ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά

Πρωίαν σε είδον, αλλά το μεσημέρι ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά

Πρεμιέρα για την καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 που αλλιώς την υπολόγιζαν και αλλιώς αποφάσισαν τελικά να την βγάλουν.

Αν και ήταν γνωστό – με ανακοίνωση της ΕΡΤ1 – ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά θα παρουσιάσουν καθημερινή πρωινή εκπομπή που έχει μάλιστα τίτλο «Πρωίαν σε είδον» τελικά αυτή προέκυψε… μεσημεριανή, αφού θα μεταδίδεται 13:00 με 15:00! Προφανώς ο σκληρός ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη έκανε τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης να επανα-προγραμματίσουν τη νέα τους εκπομπή και να την τοποθετήσουν στη μεσημεριανή ζώνη με σκοπό … ίσως και για να δικαιολογήσουν τον τίτλο… να αναφέρονται σε… πρωινά, ή τι είδον την πρωίαν…!

Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στη σχετική… τελευταία… ανακοίνωση «Η εκπομπή συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.»

Καθημερινά λοιπόν, η μεσημεριανή πλέον εκπομπή θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 13:00 έως τις 15:00, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να λέει τελικά «Καλησπέρα», έχοντας δίπλα του την Τζένη Μελιτά και ελπίζοντας απέναντί τους, στις τηλεοπτικές οθόνες να είναι αρκετοί τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις