Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Project Runaway: Τα βρήκαν δύσκολα

Project Runaway: Τα βρήκαν δύσκολα

Είναι ένα πολύ δημοφιλές και πετυχημένο ριάλιτι γύρω από το χώρο της μόδας στο οποίο διαγωνίζονται ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου.

Εδώ και μερικούς μήνες, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr το EPSILON απέκτησε τα δικαιώματα του «Project Runaway» με σκοπό να το βγάλει στον αέρα τη σεζόν μέσα από το OPEN.

Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του ριάλιτι προκαλώντας όμως ανησυχία σε στελέχη του σταθμού γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμεναν… και έλπιζαν, βεβαίως βεβαίως.

Εκτός λοιπόν από τον προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία που έχουν για την πορεία του άλλου αποκτήματός τους, του La Banda, που δεν τους βγαίνει όπως θέλουν, τελευταία έχουν πονοκεφαλιάσει και για το Project Runaway καθώς θεωρούν ότι αν και αυτό δεν καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές τότε θα έχουν μεγάλο πρόβλημα… γενικά! Βέβαια προς τα έξω βγαίνει «είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα» αλλά… μέσα, στο επιτελείο του σταθμού… η ατμόσφαιρα είναι βαριά!

Πάντως αν και όπως λένε «το υλικό δεν είναι αυτό που ευελπιστούσαν» υπάρχουν οι πιο αισιόδοξοι που ευελπιστούν σε μία… μεγαλειώδη παραγωγή που θα καταφέρει να κερδίσει μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Το ποιοι τελικά έχουν δίκιο θα κριθεί σε λίγες ημέρες που το Project Runaway θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το OPEN και στη χώρα μας και θα διαπιστωθεί και από τις μετρήσεις τηλεθέασης αν πρόκειται για «ατυχή επιλογή» προκαλώντας… run away…. στον τηλεοπτικό σταθμό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις