Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπα των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού λένε «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ»

Πρόσωπα των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού λένε «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ»

Αποφάσισαν να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες για την πανδημία του κορονοϊού αλλά με σκοπό να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν μάχη για να βοηθήσουν και να περιθάλψουν όσους «χτυπήθηκαν» από τον ιό.

Αυτή την Κυριακή ο ΣΚΑΪ τιμά τους ανθρώπους, τους ήρωες, πίσω από τις μάσκες και τις στολές που δίνουν καθημερινά μάχη κατά του κορονοϊού για να στηρίξουν τους πάσχοντες και όχι μόνο.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη σπουδαίοι Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, αθλητές, διανοούμενοι και επιστήμονες θα πουν με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες.

Με τη δημοσιογράφο θα συνομιλήσουν οι: Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σμαραγδής, Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Σάκης Ρουβάς, Πύρρος Δήμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Μπέζος, Νίκος Αλιάγας, Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Στεφανίδη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Μαρία Σάκκαρη, Αλκυόνη Παπαδάκη, Ανδρέας Γεωργίου – Πέμη Ζούνη, Βικτόρια Χίσλοπ, Kωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτρης Νανόπουλος, Ρένα Μόρφη, Τάμτα και τα συγκροτήματα Μέλισσες και Onirama, αλλά και εντατικολόγοι, νοσηλευτές, διασώστες του ΕΚΑΒ και καθαρίστριες.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν 3 Μαΐου, στις 21:30, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ προσωπικότητες των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού λένε «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ» στους σύγχρονους ήρωες, στους ανθρώπους εκείνους που απέδειξαν τι σημαίνει αλληλεγγύη, τι σημαίνει ηθική τη στιγμή που η κοινωνία το είχε ανάγκη. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις