Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπο με Πρόσωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πρόσωπο με Πρόσωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Με την προεκλογική περίοδο να έχει… ανεπίσημα ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 εντάσσει το πρόγραμμά του μία καινούργια εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «τιμόνι» της και καλεσμένους του πρόσωπα από την πολιτική σκηνή που θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» είναι μεθαύριο, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου και στο επίκεντρο της συζήτησης, οι ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά, οι τιμές «φωτιά» στα καύσιμα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Πολίτες και δημοσιογράφοι θα θέσουν ερωτήματα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση και στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Δημήτρη Μάντζο.

Έτσι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει τριπλό ρόλο στον ΑΝΤ1, αφού εκτός από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα συνεχίσει να έχει καλεσμένους από όλους τους χώρους στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» που θα μεταδίδεται όταν δεν θα είναι «Πρόσωπο με πρόσωπο» με πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις