Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Προσοχή: Απόψε έχει «Ράδιο Αρβύλα»

Προσοχή: Απόψε έχει «Ράδιο Αρβύλα»

Άργησαν… αλλά βρήκαν το δρόμο και απόψε επιστρέφουν! Και μπορεί η «Ράδιο Αρβύλα» να μην… πατήσει στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά είναι σίγουρο πως όσοι την παρακολουθήσουμε θα… πατήσουμε πολλά γέλια.

Μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του… πειραματίστηκαν στο YouTube και η ανταπόκριση ήταν τέτοια που η θεσσαλονικιώτικη ομάδα το επαναλαμβάνει… αλλά πιο καλά στημένα και οργανωμένα.

Έτσι λοιπόν τα ζωντανά live streaming επεισόδια του «Ράδιο Αρβύλα» ξεκινούν και όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

“Αυτή τη Δευτέρα, στο κανάλι του «Ράδιο Αρβύλα» στο YouΤube το live streaming θα ξεκινήσει δέκα λεπτά πριν τις δέκα και το πρώτο ζωντανό επεισόδιο θα ξεκινήσει ακριβώς στις 10 το βράδυ.

Με δεδομένο ότι το YouΤube είναι μέσο “on demand” και τα views γίνονται σε βάθος χρόνου, το ζωντανό επεισόδιο μετά την ολοκλήρωσή του θα παραμείνει ανεβασμένο στο YouΤube.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα αυτή τη Δευτέρα, κάντε εγγραφή (subscribe) στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube: RADIOARVYLAofficial και απολαύστε το επεισόδιο στο κινητό, στο τάμπλετ, στον υπολογιστή και ακόμα καλύτερα στη smart τηλεόρασή σας.”

Όπως μάλιστα βλέπετε οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος… ετοιμάζονται για το αποψινό live!

Και βέβαια κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης θα υπάρχει επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους θεατές μέσω live chat.

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις