Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρωτιά για τη «Μουρμούρα»

Πρωτιά για τη «Μουρμούρα»

Δικαίωσε αυτούς… ή μάλλον αυτόν που αποφάσισε να την κρατήσει στον αέρα. Όπως θα θυμάστε πέρυσι τέτοιο καιρό κάποιοι από τη διοίκηση του ALPHA είχαν πάρει την απόφαση να ρίξουν τίτλους τέλους στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και να μην έβγαινε στον αέρα τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Τελικά μετά από παρέμβαση ανώτατου, αλλά πολύ… ανώτατου –τότε- αξιωματούχου του σταθμού η «Μουρμούρα» πήρε το «πράσινο φως» και οι τηλεθεατές πέρασαν υπέροχα για ακόμα μία σεζόν.

Κάτι που αποδεικνύεται και από τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen αφού η «Μουρμούρα» βρέθηκε στην κορυφή της ζώνης προβολής της τόσο στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 21,6%  μέσο όρο και αφήνοντας σχεδόν 4 μονάδες πίσω τον ανταγωνισμό (ΑΝΤ1 18%, ΣΚΑΪ 13,8%, STAR 13,4%, OPEN 4,4%), όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας 21,7%  με τον ανταγωνισμό να μένει πίσω κατά 4 περίπου μονάδες (STAR 17,9%, ΑΝΤ1 16%, ΣΚΑΪ 12,1%, OPEN 4,7%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά είχε ιδιαίτερη απήχηση στις γυναίκες αφού της χάρισαν μέχρι και 29,3% κατά μέσο όρο, ενώ έστω και για 1 λεπτό την παρακολουθούσαν 1.884.000 τηλεθεατές!

Λογικό και αναμενόμενο λοιπόν που η «Μουρμούρα» ανανέωσε το ραντεβού της για ακόμα μία σεζόν με τους τηλεθεατές και θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο τον Οκτώβριο με καινούργια επεισόδια…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις