Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις «8 Λέξεις» – Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις «8 Λέξεις» – Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς του ΣΚΑΪ αλλά πριν από λίγες ημέρες σταμάτησαν και πολλοί από τους συντελεστές συναντήθηκαν για να κάνουν το τρέιλερ.

Παρόντες πολλοί γνώριμοι… αλλά και νέα πρόσωπα που από την επόμενη σεζόν θα είναι κι αυτά στις «8 Λέξεις» που γράφει η Βάνα Δημητρίου με το κόνσεπτ του τρέιλερ να προϊδεάζει για τις εξελίξεις στην ιστορία.

Το σκηνικό ήταν μίνιμαλ αλλά με νόημα αφού παντού υπήρχαν καθρέφτες και η ιδέα είναι ότι οι πολλαπλές φιγούρες του καθενός να αντικατοπτρίζουν συμβολικά το διχασμό τους ανάμεσα στις συγκρούσεις και τα διλήμματα που θα έχει να διαχειριστεί ο καθένας.

Τα 16 πρόσωπα που συμμετέχουν στο τρέιλερ είναι οι παλαιότεροι Ανδρέας Γεωργίου, Ναταλία Κηρύκου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Απόστολος Γκλέτσος, Βύρων Κολάσης, Κούλλης Νικολάου, Στέφανος Μιχάηλ, Ιάσονας Παπαματθαίου, Ιφιγένεια Τζόλα, Πάνος Μπακανδρέας, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο, αλλά και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά, οι Νίκος Πολυδερόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Άννα Μπεζάν.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, θα ενσαρκώσει έναν διαφορετικό ήρωα από αυτόν που είχε στο «Τατουάζ», με πολλά κωμικά στοιχεία… αλλά και πολλές αποκαλύψεις! Βρίσκεται στην Κέρκυρα κληρονομώντας ένα σουβλατζίδικο όπου θα γνωριστεί και θα κάνει παρέα με την Ιφιγένεια (Ιφιγένεια Τζόλα),  γεγονός που θα φέρει προβλήματα στο σύζυγό της Σπύρο (Πάνος Μπακανδρέας).

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα υποδυθεί έναν δημοσιογράφο στο νέο κανάλι που φτιάχνει ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης) ενώ η Άννα Μπεζάν θα είναι παρουσιάστρια του σταθμού.

Να σημειώσουμε ότι για λόγους υγείας θα αντικατασταθεί η Νόνα (Έλλη Κυριακίδου), ενώ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις γύρω από το κοριτσάκι, την Τζουλιάνα, που κρατάει ο Σωτήρης (Πέτρος Λαγούτης) και το αναζητά η Ναυσικά (Πέμη Ζούνη).  Επίσης, ο Φοίβος (Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο) γιος του Μιλτιάδη Μαρόγλου (Κούλλης Νικολάου) θα τραυματίσει τον πατέρα του σοβαρά σε ένα πάρτι που γίνεται σε ένα  κότερο.

Όπως καταλαβαίνετε πολλά είναι αυτά που θα συμβούν στον καινούργιο κύκλο των «8 λέξεων». Για αυτό το λόγο ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου έχει βάλει εντατικό πρόγραμμα γυρισμάτων ώστε στις αρχές του Σεπτέμβρη η σειρά του ΣΚΑΪ να είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις