Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ρίχνουν τίτλους τέλους

Ρίχνουν τίτλους τέλους

Ήρθε προσπαθώντας να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά αλλά όπως φαίνεται ούτε αυτοί πέρασαν καλά, ενώ στο κανάλι του Αμαρουσίου περνούν χειρότερα όταν βλέπουν τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο στον ΑΝΤ1 να αποφασίσουν να μην της δώσουν παράταση ζωής και να ολοκληρωθεί ρίχνοντας τίτλους τέλους.

Ο λόγος για τη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» που μόνο… καλό δεν είδαν στο κανάλι του Αμαρουσίου από τις επιδόσεις της στη «μάχη» της τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα το επεισόδιο σημείωσε 6,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 6,5% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά τηλεθέασης πολύ χαμηλά… ακόμα για τον ΑΝΤ1 αυτής της περιόδου. Έτσι αποφάσισαν πως η σειρά θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους με την προβολή των 13 επεισοδίων που είχαν αρχικά εγκριθεί και δεν θα της δώσουν «πράσινο φως» για την παραγωγή περισσότερων επεισοδίων.

Πάντως αξίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού πολύ σωστά αποφάσισαν τη φετινή σεζόν να ποντάρουν μεγάλο μέρος του προγράμματός τους και στη μυθοπλασία τους γιατί μία σειρά με πολύ καλούς συντελεστές δεν κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Εκτός αν κι αυτό το ρίξουν κάτω από το… χαλάκι όπως και αρκετά ακόμα το οποίο όμως «φουσκώνει» επικίνδυνα με όσα έχει μαζέψει από κάτω του και κάποιος… κάποιοι… θα σκοντάψουν…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις