Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σάρωσαν οι «Αρβύλες»

Σάρωσαν οι «Αρβύλες»

Επέστρεψαν… και τα έσπασαν! Έσπασαν τα κοντέρ τηλεθέασης αλλά και τα… νεύρα αρκετών, ακόμα και μελών της «οικογένειάς» τους.

«The boys are back in (tv)town» και οι τηλεθεατές συγκεντρώθηκαν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να τους υποδεχτούν, αποδεικνύοντας ότι είχαν επιθυμήσει «αυτή την τηλεόραση» που όσο πάει και λιγοστεύει…!

Αυτοί που δεν τους είχαν επιθυμήσει είναι τα «θύματα» της σάτιράς τους που για ακόμα μία φορά η θεσσαλονικιώτικη παρέα απέδειξε ότι δεν βάζει… οικογενειακά στεγανά θέτοντας στο επίκεντρό της και εκπομπές και ανθρώπους του σταθμού του Αμαρουσίου.

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος πάντα με το γέλιο… έσφαξαν με το βαμβάκι αρκετά «κακώς κείμενα» της πολιτικής, τηλεοπτικής και life style σκηνής. Και η πρεμιέρα της «Ράδιο Αρβύλας» χτύπησε κόκκινο και στα μηχανάκια τηλεθέασης σημειώνοντας για όλη τη διάρκεια προβολής της 38,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 45,4% στο δυναμικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι ότι η εκπομπή σε τέταρτο τηλεθέασης έφτασε 43% στο γενικό σύνολο και 50,5% στο δυναμικό κοινό.

Στην πρεμιέρα της «Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης μίλησε και για τα σχέδιά τους για την τρέχουσα σεζόν. Όπως αποκάλυψε και στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε χθες, στο Newsit.gr, την ερχόμενη βδομάδα θα κάνει πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή που ετοιμάζει και που μάλιστα θα… βαφτίσουν οι τηλεθεατές. Η… αβάφτιστη εκπομπή θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο, με αρκετή σάτιρα, αλλά και μία άλλη «ματιά» για πολλά που συμβαίνουν στη χώρα μας…! Υπομονή μέχρι την επόμενη Δευτέρα που η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα επιστρέψει με τα καινούργια σχέδια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις