Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σάρωσε σε τηλεθέαση η παρέλαση

Σάρωσε σε τηλεθέαση η παρέλαση
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση την ώρα μετάδοσης από την ΕΡΤ. Μπορεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να μην επιτρεπόταν η συγκέντρωση των πολιτών στο Σύνταγμα αλλά πραγματικά… στριμώχτηκαν στη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να την παρακολουθήσουν γνωρίζοντας ότι θα ήταν διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια με αφορμή τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Και πράγματι έτσι ήταν αφού τιμώντας την Εθνική Επέτειο η στρατιωτική παρέλαση ήταν μεγαλοπρεπής. Έτσι μαζί με τους επίσημους, Έλληνες και ξένους, πολλοί τηλεθεατές την απόλαυσαν σε περιγραφή του Νίκου Αλιάγα και της επισμηνία Σοφίας Κορμά.

Από τις 10 έως τις 11 το πρωί λοιπόν που μεταδόθηκε η παρέλαση η ΕΡΤ1 διέγραψε υψηλότατες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας  51,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 59,4% στο δυναμικό κοινό.

Λόγω μάλιστα της παρέλασης αλλά και της κάλυψης όσων γίνονταν πριν αλλά και μετά από τη μετάδοσή της, η εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Αλεξάνδρα Καϋμένου κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στη μάχη της τηλεθέασης, κρατώντας στη συχνότητα της ΕΡΤ1 τους περισσότερους τηλεθεατές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις