Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: ο Καραπάνος δίνει μάχη για τη ζωή του και η αγωνία του Μαθιού

Σασμός: ο Καραπάνος δίνει μάχη για τη ζωή του και η αγωνία του Μαθιού

Δυνατές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό έχουν προσφέρει οι εξελίξεις στον Σασμό, ιδιαίτερα μετά τη θυσία του Καραπάνου για να σώσει το γιο του.

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, η Άσπα προσπαθεί να ηρεμήσει τον Άγγελο, λέγοντάς του πως πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με τους Σταματάκηδες, γιατί το μίσος του θα προκαλέσει κακό. Η Καλλιόπη βλέποντας τον Αστέρη μελαγχολικό και βυθισμένο στις σκέψεις του προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει τον Γεράσιμο σε απόλυτο αδιέξοδο, αυτός που τόσα χρόνια μισούσε, ο πατέρας του, έχει θυσιαστεί για να του χαρίσει τη ζωή. Την ίδια ώρα οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά καθώς συνειδητοποιεί πως το μεγαλύτερο μυστικό του είναι εκτεθειμένο.

 

 

Η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα περιμένει τους τηλεθεατές με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις