Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Οι υποψίες για τη Βασιλική φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Μαθιό

Σασμός: Οι υποψίες για τη Βασιλική φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Μαθιό

Αλλαγή στα σχέδιά τους θα κάνουν κάποιοι από τους ήρωες στο Σασμό του ALPHA προκειμένου να κρατήσουν τα μυστικά που τους δένουν, χωρίς όμως να γνωρίζουν τους κινδύνους να αποκαλυφθούν. 

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού οι υποψίες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Στεφανή στρέφονται στη σύζυγό του, τη Βασιλική και έτσι ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή. Ο Μαθιός το αρνείται έξαλλος, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική και ακυρώνει την εκδρομή τους χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο.

Από την άλλη ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα και η Αργυρώ δέχεται, αλλά προβληματίζεται για το πώς θα το πάρουν οι δικοί της.

Η σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα προχωράει κρυφά και η Σεμίνα ζητάει χρόνο από τον Πέτρο για να χωρίσει με τον Διονύση.

Ο Άγγελος συνεχίζει να ψάχνει για την ιστορία της Ανθούλας. Η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Κι ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι εκεί έχει ακολουθήσει τη Βασιλική κι η Καλλιόπη…! 

  

Απόψε στις 9, ο Σασμός θα είναι στον αέρα του ALPHA περιμένοντας τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις