Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Σοκαρισμένος ο Νικηφόρος από την αποκάλυψη και η ανατροπή από την Αργυρώ

Σασμός: Σοκαρισμένος ο Νικηφόρος από την αποκάλυψη και η ανατροπή από την Αργυρώ

Με τα πάθη και τα λάθη τους οι ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA συνεχίζουν να κερδίζουν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι ανατροπές προκαλούν καινούργιες εξελίξεις.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο η Μαρίνα αναφέρει στην Αργυρώ για τη συνάντηση και τη συνομιλία που είχε με τον Αστέρη. Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση… που θα κρίνει από ‘δω και πέρα τις εξελίξεις. Θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μια φορά την δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες;

Ο Κώστας, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούρια σχέση.

Ο Μαθιός με το Νικηφόρο κάθονται στο καφενείο και ο Παντελής, για άλλη μια φορά, λέει στην Άννα πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους, σαν πατέρας με γιο, μόνο που αυτή τη φορά τον ακούει ο Νικηφόρος που πρέπει πλέον να διαχειριστεί την αποκάλυψη που ανέτρεψε ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα.

Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί, ενώ όσα ακούει να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του μπορεί να τον οδηγήσουν σε ακραίες αντιδράσεις;

Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα περιμένει τους τηλεθεατές στον ALPHA …!

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις