Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: τα κρυμμένα μυστικά και το νέο πρόσωπο που προκαλεί ανατροπές (sneak preview)

Σασμός: τα κρυμμένα μυστικά και το νέο πρόσωπο που προκαλεί ανατροπές (sneak preview)

Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις στον Σασμό, με κάποιους να προσπαθούν να κρατήσουν θαμμένα τα μυστικά του παρελθόντος, ενώ ο έρωτας προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι δυνατότερος από το μίσος. Ένα νέο πρόσωπο όμως, θα αναγκάσει κάποιους να αντιμετωπίσουν την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι…!

Στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια… Η Στέλλα χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Μία τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με το Νικηφόρο, και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες…

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ο Άγγελος Σωτηρόπουλος,  μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…!

Ο Άγγελος (Θανάσης Πατριαρχέας) είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος  γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ…!

Απόψε, στις 9, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του ALPHA…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις