Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σε ρυθμούς Wimbledon η NOVA με ανασκοπήσεις και special εκπομπή

Σε ρυθμούς Wimbledon η NOVA με ανασκοπήσεις και special εκπομπή

Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο σερβίς στο Wimbledon και η συνδρομητική πλατφόρμα βάζει τους φιλάθλους του τένις στο κλίμα της φετινής 136ης διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Έως την Κυριακή 2 Ιουλίου λοιπόν οι λάτρεις της μακροβιότερης διοργάνωσης τένις θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές του Νο1 Grand Slam στον κόσμο, μέσα από τα ντοκιμαντέρ και τα official films που έχει δημιουργήσει το Wimbledon Archive (Novasports Prime), καθώς και την προβολή παλαιότερων τελικών της διοργάνωσης (Novasports 6).

Την ίδια στιγμή η Nova έχει διαμορφώσει και το τηλεοπτικό της πρόγραμμα για την πλήρη και άρτια κάλυψη της διοργάνωσης (από 3 έως 16 Ιουλίου), με τρία κανάλια Novasports, την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και ειδική εκπομπή.

Το ραντεβού της εκπομπής «Wimbledon Tonight by ΔΕΗ» θα είναι κάθε βράδυ, στις 21:00, στο Novasports Prime. Από τις 11 Ιουλίου και μετά η εκπομπή θα ξεκινά μετά το τέλος των ματς στο κεντρικό court.

Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι του Novasports, Γιαννίκος Δούσκας και Γιώργος Λιώρης ενώ στην ανάλυση όσων παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι η Αγνή Στεφάνου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στο τένις, υπεύθυνη Ακαδημίας και προπονήτρια στον Αττικό Όμιλος Αντισφαίρισης και πρώην επαγγελματίας παίκτρια του WTA.

Να θυμίσουμε ότι η NOVA έχει εξασφαλίσει και θα προβάλλει αποκλειστικά για τα επόμενα δύο (2) χρόνια το Wimbledon μέσα από τα κανάλια Novasports και τα προγράμματα ΕΟΝ+.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις