Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σιωπηλός Δρόμος: Πήρε το δρόμο για άλλες χώρες

Σιωπηλός Δρόμος: Πήρε το δρόμο για άλλες χώρες

Η παρουσία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο δεν ήταν καθόλου «σιωπηλή» καθώς το ιδιαίτερο θέμα της ιστορίας του, αλλά και οι ερμηνείες κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τώρα ο «Σιωπηλός Δρόμος», η σειρά των Πέτρου Καλκόβαλη – Μελίνας Τσαμπάνη που πρόβαλλε το MEGA ξεκίνησε τη διαδρομή της στο εξωτερικό και μάλιστα έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον στελεχών τηλεοπτικών σταθμών άλλων χωρών.

Να θυμίσουμε ότι ο Σιωπηλός Δρόμος είναι μία δραματική σειρά του MEGA με έντονο το στοιχείο του θρίλερ, αφού η ιστορία του ξεκινά με την απαγωγή εννέα μαθητών δημοτικού σχολείου, γόνους εύπορων οικογενειών που ορισμένες από αυτές έχουν πολλά… μυστικά. Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Βαρδής Μαρινάκης και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν έκλεισε η συμφωνία με ξένη εταιρεία διανομής περιεχομένου σε όλο τον κόσμο με σκοπό ο Σιωπηλός Δρόμος (Silent Road, όπως είναι ο διεθνής τίτλος του) να πουληθεί σε άλλες χώρες που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εκτιμάται μάλιστα ότι στη φετινή έκθεση τηλεοπτικών προγραμμάτων που θα γίνει τον άλλο μήνα στις Κάνες η ιστορία του Σιωπηλού Δρόμου θα κερδίσει κι άλλους ενδιαφερόμενους για να προβάλλουν τη σειρά του MEGA ή, όπως συνήθως γίνεται σε ανάλογες σειρές, να αποκτήσουν τα δικαιώματα για να μεταφέρουν την ιστορία των Καλκόβαλη-Τσαμπάνη στη δική τους χώρα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις