Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σκάσε και κολύμπα – Έσκασε και πάτωσε

Σκάσε και κολύμπα – Έσκασε και πάτωσε

Αλλαγή… μπας και ξεχαστεί. Όπου «αλλαγή» σημαίνει και… θάψιμο στο πρόγραμμα, να παίζει αργά… πολύ αργά…!

Ο λόγος για το… παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα» που ο ΣΚΑΪ δημιούργησε για την καλοκαιρινή περίοδο και που κυριολεκτικά είναι για πολύ… για πολλά… σκάσε! Αποδεικνύοντας τη λαϊκή ρήση περί… βαψίματος αβγών πήραν ό,τι πλαστικό παιχνίδι υπήρχε για τη θάλασσα, έχρισαν παρουσιαστές τους νικητές του «Power of love», φώναξαν και κάποιους… celebrities και το αποτέλεσμα… βύθισε την prime time του σταθμού.

Το… παιχνίδι σημειώνει μονοψήφια θυμίζοντας παλαιότερες εποχές του σταθμού που τότε όμως τα έκανε προβάλλοντας αξιόλογα ντοκιμαντέρ που δυστυχώς δεν τύχαιναν της δέουσας πολυπληθούς προσοχής. Βέβαια και το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το «Σκάσε και κολύμπα»… ντοκιουμενταρίστικα έχει ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας την παραπάνω λαϊκή ρήση, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός των στελεχών του σταθμού.

Έτσι κάλλιο αργά παρά ποτέ το «Σκάσε και κολύμπα» έχοντας… σκάσει και πατώσει στους πίνακες τηλεθέασης από την επόμενη βδομάδα μετακομίζει αργά… πολύ αργά στο πρόγραμμα του σταθμού. Προσοχή λοιπόν αν σας πιάσει καμία μεταμεσονύχτια λιγούρα ανοίξτε το ψυγείο και ουχί την τηλεόραση γιατί ό,τι δείτε θα σας πέσει πολύ βαρύ…!

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις