Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σπίτι με το MEGA: πάρτι με την Άννα Βίσση

Σπίτι με το MEGA: πάρτι με την Άννα Βίσση

Σάββατο βράδυ και η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» όπως πολλοί την αποκαλούν θα καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Σπίτι με το MEGA.

Με κέφι, τραγούδια και χορό η Άννα Βίσση θα προσφέρει ένα πάρτι σε ρυθμούς καρναβαλιού από το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων «Απόλλων».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού “η Άννα Βίσση επιλέγει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αυτές που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική, και τις παρουσιάζει με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή της και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή. Θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τα «Λάμπω», «Τραύμα», «Αγάπη υπερβολική», «Πράγματα», «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», αλλά και διασκευές που εντυπωσιάζουν.

Δίπλα της θα βρεθούν οι 12 μοναδικοί μουσικοί της και ο σταθερός συνεργάτης της Νικόλας Ραπτάκης. Όταν το ρολόι δείξει «Δώδεκα», στα decks θα ανέβει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης για ένα εκρηκτικό χορευτικό mix. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.”

Αυτό το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22:00, η Άννα Βίσση βρίσκεται στο Σπίτι με το MEGA και υπόσχεται μία ξέφρενη βραδιά στο κλίμα του καρναβαλιού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις