Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

STAR και ALPHA ετοιμάζονται για συγκατοίκηση παρά τις αντιδράσεις

STAR και ALPHA ετοιμάζονται για συγκατοίκηση παρά τις αντιδράσεις

Μέσα στους επόμενους μήνες έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συγκατοίκηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR με το ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού της Κάντζας να μετακομίζει στις εγκαταστάσεις του σταθμού της Κηφισιάς και ψυχαγωγικές εκπομπές του STAR να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ALPHA.

Το σχέδιο συγκατοίκησης πραγματοποιείται με σκοπό τη μείωση εξόδων αλλά ουδείς γνωρίζει και σε ποιο μέγεθος θα μειωθούν  θέσεις εργασίας. Για το λόγο αυτό και την ερχόμενη Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Νεφελούδη, τριμερής συνάντηση μεταξύ των οργανώσεων των εργαζομένων και των επιχειρήσεων με αντικείμενο την προστασία των εργασιακών σχέσεων.

Στην απόφαση των επιχειρήσεων για τη συγκατοίκηση αντιδρούν ενώσεις των εργαζομένων που θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα χαθούν κι άλλες θέσεις εργασίας, όπως έγινε μετά την απόφαση του STAR να «κόψει» τις εσωτερικές παραγωγές στον ψυχαγωγικό τομέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις