Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην ΕΡΤ θέλουν χιούμορ

Στην ΕΡΤ θέλουν χιούμορ

Στο πλαίσιο της… εξωστρέφειας που υποστηρίζει η νέα διοίκησή της η ΕΡΤ θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να έχει και… χιούμορ.

Βέβαια οι παρόμοιες προσπάθειες που έχει κάνει στο παρελθόν δεν σημείωσαν επιτυχία με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές όχι μόνο να μην γελούν οι τηλεθεατές αλλά στο ραδιομέγαρο να… κλαίνε με μαύρο δάκρυ βλέποντας τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτή τη φορά η ΕΡΤ… επιστρατεύει δύο πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα χιούμορ… τουλάχιστον στα ερτζιανά, αφού είναι «ραδιοφωνικό δίδυμο» πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος θα αναλάβουν δύο μέρες τη βδομάδα να παρουσιάζουν την ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που μαζί με έναν καλεσμένο θα σχολιάζουν ό,τι έχει γίνει… viral. Θέματα δηλαδή που έχουν σχολιαστεί πολύ και από τα social media και με χιούμορ θα τα σχολιάζουν ακόμα περισσότερο. Βέβαια και ο καλεσμένος αλλά και η ειδησεογραφία θα είναι εκτός πολιτικής σκηνής για να αποφευχθούν… παρεμβάσεις και μουρμούρες.

Φωτογραφία από: Youtube

Η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάπου μέσα στον Φλεβάρη και να προβάλλεται γύρω στις 11 το βράδυ, μετά το τέλος της εκπομπής «10» με την Όλγα Τρέμη.

Βέβαια και μόνο ότι στην κρατική τηλεόραση βάζουν χιουμοριστική εκπομπή εκείνη την ώρα, απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό και μετά την πολιτική εκπομπή που σημειώνει… «άστα να πάνε» τηλεθεάσεις αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι έχουν… χιούμορ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις