Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στήνουν το Love Island στην Ελλάδα για το εξωτερικό!

Στήνουν το Love Island  στην Ελλάδα για το εξωτερικό!

Επιστρέφει, αλλά όχι για να προβληθεί σε κάποιον εγχώριο τηλεοπτικό σταθμό, αφού το Love Island (που βγήκε από τον ΣΚΑΪ στις αρχές της σεζόν) θα γίνει στην Ελλάδα και θα προβληθεί σε ξένο κανάλι.

Να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα για το ριάλιτι γνωριμιών, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, έγιναν στην Τενερίφη, αλλά αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι εργασίες για το Love Island που θα γίνει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το «σπίτι» που θα φιλοξενήσει τους παίκτες βρίσκεται σε μία έκταση δέκα περίπου στρεμμάτων στην περιοχή κοντά στο Σούνιο και με την όμορφη θέα που προσφέρει η τοποθεσία. Εκεί λοιπόν στήνεται το Love Island, όπου τον Μάιο προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ. Το συγκεκριμένο «κέντρο» για τα γυρίσματα του ριάλιτι γνωριμιών στήνει η Silverline Media Productions, με σκοπό μετά από τη συνεργασία τους με το Ισραήλ να γίνουν γυρίσματα και για άλλες χώρες. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο Love Island που θα γυριστεί για το Ισραήλ μπορεί να συμμετέχει σε κάποια επεισόδια με ειδικό ρόλο η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Έτσι λοιπόν το Love Island με διαγωνισμένους από το Ισραήλ, θα έχει «άρωμα» και φυσικές ομορφιές της Ελλάδας, οπότε… Σούνιο-Τενερίφη: 1-0!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις